maandag 22 december 2008

Verse ravioli met rucola, feta en olijven

Een simpele, snelle maaltijd die altijd goed smaakt en in 15 minuten op tafel staat. De verse ravioli ligt in het koelschap bij de Albert Heijn. Bij deze ravioli is het raadzaam deze niet te lang te koken. Anders wordt hij snel slap en verliest hij zijn bite.

Ingredienten voor 2 personen:
* 1 pak verse ravioli (250 gram)
* 125 gram spekjes
* 100 gram feta
* zwarte olijven
* een half zakje rucola
* Pesto

Bereiden:
1. Kook de ravioli kort volgens de verpakking. Houd je goed aan de tijd, daar wordt hij echt lekkerder van!
2. Bak de spekjes een beetje uit, zonder olie.
3. Voeg dan de pesto en ravioli toe. Roer dit goed om met elkaar en voeg dan de olijven en feta toe, en naar smaak een paar draaien van de peper en zoutmolen.
4. Roer als allerlaatste de rucola erdoor. Als je dit niet lekker lijkt, kun je ook een bedje van rucola op je bord leggen en daar de ravioli op scheppen!

Tips:
- Maar deze pasta vegetarisch door de spekjes weg te laten. Dan is de pasta nog steeds erg smaakvol! Eventueel zou je iets meer feta kunnen gebruiken.

1 opmerking:

  1. Kei lekker. Kan heel goed geserveerd worden tijdens een gezellig etentje met vrienden.

    Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
/* zoekresultaten */