In deel 2 van : home-made pasta... De groene variant met extra lekkere vulling ! (Rucula, buffel mozerella, pesto, zontomaatjes, rauweham, peper en zout)
Ruim 5 jaar geleden begon onze kookgeschiedenis in een studentenhuis in Delft. Koken bestond toen uit de gebruiksaanwijzing van een pakje volgen. Nadat we de smaak van elk pakje wel gehad hadden dachten we dat het ook anders moest kunnen.
Een pakje zuurkoolschotel met bieslook creme-fraiche saus was het begin van ons kook avontuur. We gingen naar onze favoriete winkel (de AH) en haalden geen pakje maar een potje creme fraiche en een zakje bieslook.
Nu een aantal jaar later zijn er hier geen pakjes meer te bekennen maar des te meer heerlijke gerechten!
Veel lees en kookplezier, we vinden het leuk als je een reactie achterlaat!
Alle foto's op deze website zijn zelfgemaakt en eigendom van Femke en Ivonne. Het is dan ook niet toegestaan deze foto's zonder bronvermelding te gebruiken.
Hmmmm, ik ben er van overtuigd dat dit een succes was!
BeantwoordenVerwijderen