maandag 22 december 2008

Gepaneerde geitenkaasjes


Deze geitenkaasjes zijn heel makkelijk te bereiden en smaken erg goed. Het krokante laagje is een goede toevoeging aan de zachte geitenkaas en zorgt bovendien dat het er leuk uitziet en je het hapje makkelijk kunt vastpakken.

Ingredienten:
- pakje of rolletje (zachte) geitenkaas
- broodkruim van twee boterhammen
- ei

Bereiden:
1. Snijd het rolletje geitenkaas in plakjes van ca 1 cm dik.
2. Rooster het brood en verkruimel het. Roer het ei los in een bakje.
3. Haal de geitenkaasplakjes eerst door het ei, en vervolgens door het broodkruim tot er geen wit van de geitenkaas meer zichtbaar is.
4. Bak af in de oven op 200 graden, gedurende 10 minuten.

Tip:
- Dit hapje is nog makkelijker met kant en klaar broodkruim, te koop bij de Sligro of toko.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
/* zoekresultaten */