dinsdag 23 december 2008
Lindemans Cawarra Chardonnay 2006
Bij het open maken komt de openhaardlucht je direct tegemoet, smaakt naar zwetende paling, kortom meteen door de gootsteen spoelen als je hem per ongeluk hebt gekocht. Of je dropt hem op een neem-je-eigen-drank-mee-feestje en gaat daarna zelf snel drinken van wat anderen hebben mee genomen, dat kan alleen maar beter zijn.
Categorie:
Wijnen
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Deze is echt echt heel vies inderdaad !
BeantwoordenVerwijderenKreeg letterlijk buikpijn van de zoete gerookte smaak.. bah !
Brrrr... Hij smaakt ook echt naar zoete gerookte paling. Misschien iets voor mensen die ook van rook-thee houden ;)
BeantwoordenVerwijderenhaha hoor ik hier iemand Ruud roepen :)
BeantwoordenVerwijderenIk sluit me niet aan bij de andere meningen. Ik vond het een voor de prijs die ik ervoor moest betalen een smakelijke wijn. Ik vind de meningen wel duidelijk overdreven.
BeantwoordenVerwijderen