dinsdag 27 januari 2009

Geperste knoflook op olijfolie basis

Gemak uit een potje... geen vieze vingers!

Dit potje geperste knoflook van de Albert Heijn is nou wat ze noemen puur gemak.

Kant en klaar, geperst en wel in een potje, wat wil je nog meer. Ik ben heel erg fan van deze geperste knoflook, het smaakt erg goed en het is vooral erg makkelijk. De knoflook is wel iets minder sterk dan versgeperste knoflook. Ik gebruik een goede theelepel ter vervanging van 1 teentje versgeperste knoflook.

Uiteraard gaat er niets boven versgeperste knoflook, maar dit is zeker een erg goed alternatief als je geen zin hebt om de knoflookpers op te speuren, knoflook te persen en vervolgens met een stinkende pers te zitten die je eigenlijk niet bij de rest van de afwas wilt doen.

Vooral erg fijn voor gerechten waar je net wat meer pit aan wilt geven. Schepje knoflook erbij en het ruikt en smaakt heerlijk. In de koelkast gemakkelijk een maand houdbaar, ongeopend ook buiten de koelkast bijna oneindig houdbaar.
Zo zit je nooit zonder knoflook !

AH Excellent - Knoflook op olijfoliebasis - Bij de gedroogde kruiden voor €1,99

2 opmerkingen:

  1. Met alle respect voor de schrijfster voor dit stuk; maar ik vind hem vooral erg zweterig smaken/ ruiken. Wat dat betreft trek ik er dan liever 3 minuten vooruit om het met echte knoflook te doen!

    Maar goed als alternatief.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is ook zeker als alternatief bedoelt en niet als vervanging :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
/* zoekresultaten */