tag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post8738843566258181408..comments2023-11-02T16:27:54.094+01:00Comments on Excellent-eten.nl: Naanbrood uit de grillpanIvonnehttp://www.blogger.com/profile/08233419457854212837noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-53039853109651625252015-06-15T15:57:19.562+02:002015-06-15T15:57:19.562+02:00super recept,
Ik vind m super lekker.
Ik maak wel ...super recept,<br />Ik vind m super lekker.<br />Ik maak wel altijd het halve recept want het hele is iets te veel.<br />Echt verrukkelijk bij Thaise curry's of soepen! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-53181364709085207392015-04-12T09:35:48.684+02:002015-04-12T09:35:48.684+02:00fantastisch recept!
Wij eten het altijd bij de l...fantastisch recept! <br />Wij eten het altijd bij de lams curry,<br />het brood is heerlijk luchtig en heeft een super lekkere smaak. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-84823175505695301492014-05-28T12:07:43.758+02:002014-05-28T12:07:43.758+02:00net gemaakt en smaakt top. ik koop nooit meer verp...net gemaakt en smaakt top. ik koop nooit meer verpakt naanbrood, het kneden is meditatief.<br />hoe bewaren jullie de vers gebakken naanbroodjes na afkoelen? ik had nu 12 stuks en wil er 36 extra maken voor een catering. ik denk in een luchtdichte vershouddoos?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05187717493683185036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-79653776810443837052013-03-24T13:37:09.955+01:002013-03-24T13:37:09.955+01:00Heerlijk recept! Een paar weken geleden voor het e...Heerlijk recept! Een paar weken geleden voor het eerst gemaakt als bijgerecht voor een vegetarische bloemkoolcurry voor een vegetarische gast. Viel erg goed in de smaak! Vandaag ga ik de naans nog een keer maken, maar dan met iets meer knoflook.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-69688353396202157242012-11-27T19:27:51.907+01:002012-11-27T19:27:51.907+01:00Net gemaakt ze zijn super lekker en heerlijk lucht...Net gemaakt ze zijn super lekker en heerlijk luchtig!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-29108004967828117872012-10-03T19:18:47.507+02:002012-10-03T19:18:47.507+02:00Echt gezellig.Echt gezellig.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-70872430515274747012012-02-14T14:26:21.193+01:002012-02-14T14:26:21.193+01:00Ontzettend lekker recept! Kan eigenlijk bijna niks...Ontzettend lekker recept! Kan eigenlijk bijna niks misgaan. Ik doe er iets meer knoflook in en meng er wat gevijzelde korianderzaadjes door. Naans na het grillen inwrijven met een gehalveerd stukje knoflook geeft ook een extra smaakbeleving!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-22381081178445632602011-06-29T19:37:00.046+02:002011-06-29T19:37:00.046+02:00Heerlijk! Terwijl ik twee naanbroden met verschill...Heerlijk! Terwijl ik twee naanbroden met verschillende recepten aan het maken was, bleek dat deze te vloeibaar om te kneden (oeps). Wat ik toen deed was met 3 aluminiumfolies een soort bak te maken waar ik het deeg indeed. Na de gril bleek de inhoud erg zacht en lekker (als een soort hartige broodtaart). Trouwens, maanzaad i.p.v. komeinzaad is ook erg goed.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-9819167689132012732010-02-17T16:44:15.068+01:002010-02-17T16:44:15.068+01:00Geweldige recept! Ik heb een adzukibonen soep gema...Geweldige recept! Ik heb een adzukibonen soep gemaakt en omdat mij man iets stevigs erbij van brood of rijst lust dacht ik aan Naanbrood. Er zijn eigenlijk voldoende koolhydrate in de soep. Maar ja....Ik heb je recept met wat ik in huis had aangepast en het ging prima. Ik heb een pakje droge gist gebruikt in plaats van vers. Verder heb ik 350 gram speltmeel en 150 gram volkorentarwe bloem gebruikt. Ik had ook geen yogurt in huis maar wel mild kwark. Dus al in al werkt het prima met aanpassingen. Trouwens heb ik mijn broodmachine gebruikt om te kneden en doen rijzen. Zeer geslagd recept.Bedankt!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-16534197724952363042009-11-18T14:02:14.268+01:002009-11-18T14:02:14.268+01:00Dit is gezond, lekker en echt heerlijk van smaak!
...Dit is gezond, lekker en echt heerlijk van smaak!<br />Een echte aanrader!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-15296699520455268652009-04-01T14:51:00.000+02:002009-04-01T14:51:00.000+02:00Ik ga dit snel een keer proberen. Ook lekker met r...Ik ga dit snel een keer proberen. Ook lekker met raïta erbij.Maaikehttp://www.maaikevankessel.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-64949147942634357682009-03-31T15:15:00.000+02:002009-03-31T15:15:00.000+02:00Ik ben van nature geen echte brood-fan, maar dit i...Ik ben van nature geen echte brood-fan, maar dit is zeker een van de lekkerste broden die ik ooit heb gegeten! Heel erg het maken waard! Nadeel; Hierna wil je nooit meer kant-en-klaar naanbrood ;)Ivonnehttps://www.blogger.com/profile/08233419457854212837noreply@blogger.com