tag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post4168096335042355631..comments2023-11-02T16:27:54.094+01:00Comments on Excellent-eten.nl: Risotto met rode bietjes en ricottaIvonnehttp://www.blogger.com/profile/08233419457854212837noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-57986094630806597202013-06-21T17:27:21.725+02:002013-06-21T17:27:21.725+02:00Bij stap 5 doe je de gesneden biet erbij.Bij stap 5 doe je de gesneden biet erbij.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-7302387657368034882012-10-03T09:48:31.650+02:002012-10-03T09:48:31.650+02:00Erg lekker om de ricotta te vervangen door 150 gra...Erg lekker om de ricotta te vervangen door 150 gram taleggio! (of munster) Dan krijgt de risotto een aardse krachtige smaak. (Geen parmezaanse kaas meer nodig) Voeg ook tijm toe.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-25851817975368114682012-02-22T22:24:46.916+01:002012-02-22T22:24:46.916+01:00Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.tandvleesontstekinghttp://www.tandvleesontsteking.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-952553258640984282011-07-22T10:19:58.090+02:002011-07-22T10:19:58.090+02:00Ik denk dat je ze in blokjes of geraspt in de boui...Ik denk dat je ze in blokjes of geraspt in de bouillon doet en deze dan pureert. Iets vergelijkbaars zag ik op een video van bloemkoolrisotto.<br />MijntjeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-72264420805851114242011-07-20T20:57:01.416+02:002011-07-20T20:57:01.416+02:00Ik heb het recept nou een paar keer gelezen, maar ...Ik heb het recept nou een paar keer gelezen, maar zie niet wanneer je nu de rode bieten in de risotto doet ...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14206927195825482005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-76309284949781312622010-02-23T00:10:09.490+01:002010-02-23T00:10:09.490+01:00Dank voor de inspiratie, het werd een een variant:...Dank voor de inspiratie, het werd een een variant: bietenrisotto met Noilly Prat, pistache en zachte geitenkaas. Nootjes moeten er inderdaad wel in.Yvonhttp://tasteofmatisse.web-log.nl/noreply@blogger.com