tag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post3865464065993992292..comments2023-11-02T16:27:54.094+01:00Comments on Excellent-eten.nl: Zelfgemaakte bechamelsausIvonnehttp://www.blogger.com/profile/08233419457854212837noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8921886538562671059.post-44390030941650718612014-02-11T03:24:07.776+01:002014-02-11T03:24:07.776+01:00ook lekker om de melk eerst wat extra smaak te gev...ook lekker om de melk eerst wat extra smaak te geven door een paar laurierblaadjes, een ui in ringen en een paar hele peperkorrels toe te voegen en dat geheel te verwarmen.<br />Zorg dat de melk niet aan de kook raakt. <br /><br />Haal van het vuur en laat 5 minuten de smaken er goed intrekken alvorens het aan de roux toe te voegen.Franknoreply@blogger.com